Uw winkelmand 0
  • Adaptil - Verdamper Navulling

Adaptil - Verdamper Navulling   48ml


Uitsluitend voor gebruik met de Adaptil Verdamper. Niet gebruiken bij andere apparaten.

Adaptil helpt uw hond beter om te gaan met stressvolle situaties door een veilig en ontspannen gevoel te creëren. Dit zal niet alleen het leven van uw hond positief veranderen maar ook de liefdevolle band tussen u en uw hond. In sommige situaties is het van belang dat de hond wordt geholpen van de angst of spanning af te komen of hem in ieder geval te helpen zich beter te laten voelen. De Adaptil Verdamper kan hierbij helpen.

De Adaptil Verdamper is op basis van natuurlijke feromonen. Adaptil is een kopie van het Dog Appeasing Pheromone (moederferomoon). Zogende teefjes produceren D.A.P ter hoogte van de melkkleieren, gedurende 3 tot 5 dagen na de geboorte van de pups. Het geeft de pups een veilig en vertrouwd gevoel en zorgt ervoor dat ze rustig worden en de tijd nemen om melk te drinken bij hun moeder. Honden herkennen dit feromoon gedurende hun hele leven, waardoor het op oudere en volwassen honden hetzelfde geruststellend effect heeft. 

De Adaptil Verdamper kan worden ingezet bij de volgende situaties:
- Alleen thuis blijven: Vermindert blaffen, sporen van vernieling en stressgerelateerde onlasting in huis.
- Visite: Helpt de hond zich comfortabel te voelen bij nieuwe mensen.
- Angst: Helpt de hond zich meer op zijn gemak te voelen in huis.
- Harde geluiden: Vermindering van angstige gedragingen, zoals trillen en verstoppen tijdens harde geluiden, zoals vuurwerk of onweer.

Eigenschappen:
- Werkt ontspannend
- Vermindert angst
- Voor pups en honden in spannende tijden
- Bevat het D.A.P feromoon
- Inhoud: Verdamper + vulling

Gebruik:
Plaats de verdamper in het stopcontact in de kamer waar de honden zich het meest bevinden. Zorg ervoor dat de verdamper aan alle kanten genoeg ruimte heeft om te verdampen. Plug de verdamper daarom ook niet onder planken of achter deuren, gordijnen en meubels. Een vrije ruimte van minimaal 1,20 m boven de verdamper wordt aangeraden.

Gebruik Adaptil minstens 30 dagen continu voor het beste resultaat. De eerste verbeteringen kunnen de eerste week al zichtbaar zijn! Maar elke hond is uniek, ook die van uw. En resultaten kunnen verschillen.

 

EAN-code 3411112169429
Bestellen
€ 19,99

€ 19,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Adaptil - Verdamper Navulling
Adaptil - Verdamper Navulling
€ 19,99