Uw winkelmand 0
  • Adaptil - Spray

Adaptil - Spray   60ml


Adaptil helpt uw hond beter om te gaan met stressvolle situaties door een veilig en ontspannen gevoel te creëren. Dit zal niet alleen het leven van uw hond positief veranderen maar ook de liefdevolle band tussen u en uw hond. In sommige situaties is het van belang dat de hond wordt geholpen van de angst of spanning af te komen of hem in ieder geval te helpen zich beter te laten voelen. De Adaptil Spray kan hierbij helpen.

De Adaptil Spray is ideaal voor tijdens het reizen. Het is gemakkelijk aan te brengen in de auto of transportbench, het kan ook op het speeltje of de leiband worden aangebracht. De spray is op alcohol basis en mag dus absoluut niet op het dier zelf worden aangebracht. Na het aanbrengen van de spray moet het huisdier minstens 15 minuten uit de buurt blijven van de behandelde plek, zodat de alcohol kan verdampen. 

De Adaptil Spray is op basis van natuurlijke feromonen. Adaptil is een kopie van het Dog Appeasing Pheromone (moederferomoon). Zogende teefjes produceren D.A.P ter hoogte van de melkkleieren, gedurende 3 tot 5 dagen na de geboorte van de pups. Het geeft de pups een veilig en vertrouwd gevoel en zorgt ervoor dat ze rustig worden en de tijd nemen om melk te drinken bij hun moeder. Honden herkennen dit feromoon gedurende hun hele leven, waardoor het op oudere en volwassen honden hetzelfde geruststellend effect heeft. 

Eigenschappen:
- Werkt ontspannend
- Vermindert angst
- Ideaal voor onderweg
- Bevat het D.A.P feromoon
- Inhoud: 60ml

Gebruik:
Aanbrengen in de auto of transportbox waar de hond verblijft. Speelgoed of leiband zouden eventueel ook kunnen worden behandeld. Per behandeling 8x sprayen, werkt 4-5 uur.
 

productcode 3828
EAN-code 3411112133192
Bestellen
€ 26,95

€ 26,95
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Fluit Acme-640-90mm zwart 2-Tonig
Fluit Acme-640-90mm zwart 2-Tonig Zwart
€ 11,49
Laroy Duvo - Relaxerend Shampoo
Laroy Duvo - Relaxerend Shampoo 250ml
€ 5,95
Laroy Duvo - Glanzend Zacht Shampoo
Laroy Duvo - Glanzend Zacht Shampoo 250ml
€ 5,95

 

 
Laatst bekeken
Adaptil - Spray
Adaptil - Spray
€ 26,95