Uw winkelmand 0
  • Muskil - Pasta Fluo-np Muis

Muskil - Pasta Fluo-np Muis   (5x10g)


Door de gepatenteerde 2 in 1 formule werkt Muskil sneller en effectiever, ook tegen resistente muizen. Door de one bite kill formule in combinatie met de FLUO-NP heeft u met Muskil een ongekend snel resultaat.
Muskil is onweerstaanbaar voor iedere rat en muis!
Het middel mag binnenshuis worden toegepast voor de bestrijding van huismuizen. De lokaaszakjes dienen geplaatst te worden in hiervoor geschikte lokaasdoosjes. De lokaasdoosjes uitzetten op de plaatsten waar de huismuizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden, in verborgen ruimten zoals verlaagde plafonds en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk ander voedsel voor muizen beschikbaar te zijn.

Extra informatie: 
Muskil Pasta bevat UV Tracking technologie. Dit houdt in dat er in Muskil een fluoricerend ingredient zit, dat ervoor zorgt dat u met een UV-Lamp eenvoudig de uitwerpselen van ratten en muizen kunt volgen/traceren. Het fluoricerende in combinatie met de kwalitatief hoogwaardige ingredienten waaruit Muskil is samengesteld zorgen dat Muskil super smakelijk is voor ratten en muizen. Hierdoor zullen ratten en muizen het vergif sneller opnemen en wordt aasschuwheid voorkomen, met een snellere dood tot gevolg.

Eigenschappen:

-Muskil Pasta is kant-en-klaar lokaas in eetbare zakjes die goed opgenomen worden.
-Muskil Pasta werkt tegen resistente ratten en muizen.
-Muskil Pasta zorgt voor een snel resultaat.

Verpakking:
5x10 gram

EAN-code 8716759556713
Bestellen
€ 6,95

€ 6,95
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Houten Rattenval
Houten Rattenval
€ 3,25
Glazen flesautomaat
Glazen flesautomaat 1 ltr
€ 8,49

 

 
Laatst bekeken
Muskil - Pasta Fluo-np Muis
Muskil - Pasta Fluo-np Muis
€ 6,95