Uw winkelmand 0
  • Sera - Artemia Mix

Sera - Artemia Mix


Sera - Artemia Mix

Voor alle soorten jonge vissen zijn artemia naupli een begeerde en waardevolle delicatesse. Ook uitgegroeide vissen en veel lagere dieren eten zowel de naupli als de volgroeide, levende artemiakreeftjes geestdriftig. sera Artemia-mix is een innovatief, kant-en-klaar geportioneerd kweekvoer voor artemia-naupli. De inhoud moet in een schoon bakje met 500 ml water worden gedaan en belucht worden. Daarmee kunnen ook mensen kweken die nog helemaal geen ervaring met het kweken van levend voer hebben. Door de in sera Artemia-mix aanwezige voedingsstoffen wordt de biologische waarde van de artemia-naupli voor de jonge vissen nog hoger.

De gebruikte artemia-eieren uit het Great Salt Lake in Utah/USA zijn van bijzonder hoge kwaliteit. Ze bestaan uit een bijzonder geringe afmeting naupli – belangrijk voor erg kleine jonge visjes! – met een gegarandeerd excellent uitkomstpercentage.

sera Artemia-mix wordt aangeboden in zakjes met een praktische portie – zo is er geen risico dat de artemia-cysten vochtig worden en het uitkomstpercentage daalt.

productcode 657
EAN-code 4001942007245
€ 1,10
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Levende Watervlooien
Levende Watervlooien 300 ml
€ 2,25
Levende Muggelarven Rood
Levende Muggelarven Rood 90ml
€ 1,39
Levende Zeewater Copepoden
Levende Zeewater Copepoden 90ml
€ 1,39
Levende Artemia
Levende Artemia 90 ml
€ 1,39

 

 
Laatst bekeken
Sera - Artemia Mix
Sera - Artemia Mix
€ 1,10