Uw winkelmand 0

Aquarium visvoer

115 producten

DierenwinkelXL heeft voor alle vissen voeding en uit voorraad leverbaar. Wij werken veel met Sera en hebben bijna het hele assortiment vlokkenvoer, granulaat en tabletten. Ook levend voer als rode en witte muggenlarven, tubifex, artemia, watervlooien en dwerggarnalen zijn te bestellen (levertijd kan langer zijn dan 48 uur i.v.m. versgarantie). Weet je niet precies welk voer past bij jou aquarium? Vraag het dan via 074-2595000 of neem contact op via het contactformulier.

Ook op het gebied van diepvriesvoer hebben wij een uitgebreid assortiment. Let op! Dit is alleen in de winkel verkrijgbaar en kan niet worden afgestuurd.

sorteren
type
meerminder
merk
meerminder


Superfish - Diepvries 500 gram Mysis
Superfish - Diepvries 500 gram
Sera - Vipan 2 kg
Sera - Vipan
Sera - Vipagran Baby 100 ML
Sera - Vipagran Baby
Sera - FD Daphnien 100 ML
Sera - FD Daphnien
Sera - ImmunPro 250ml
Sera - ImmunPro 250ml
Sera - O-nip
Sera - O-nip
Sera - GVG-Mix 100 ml
Sera - GVG-Mix
Sera - Muggenlarven Snack 36 gram
Sera - Muggenlarven Snack
Sera - Holiday 10 tabs
Sera - Holiday
Sera - Spirulina Tabs 100 ML
Sera - Spirulina Tabs
Sera - Discus Granulat
Sera - Discus Granulat
Sera - Rode Muggenlarven 250 ML
Sera - Rode Muggenlarven
Sera - Vipan Grote Vlokken
Sera - Vipan Grote Vlokken
Sera - Reptil Prof Carnivor 10 Liter
Sera - Reptil Prof Carnivor
Sera - Krill Chips 36 gram
Sera - Krill Chips
Sera - Daphnien Chip Snack 36 gram
Sera - Daphnien Chip Snack
Sera - Guppy Gran 250 ML
Sera - Guppy Gran
Sera - Goldy Color Spirulina
Sera - Goldy Color Spirulina
Sera - Plankton Tabs 30 ML
Sera - Plankton Tabs
Sera - San 250 ml
Sera - San

 

 

De juiste voeding is belangrijk voor vissen in een aquarium om te overleven. Geef ze gevarieerd voer zodat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Vissen moeten binnen 5 minuten hun voer op hebben. Doen ze er langer over dan hebben ze teveel voeding gekregen. Schep het tevel aan voer met een schepnetje ui het aquarium. Voer dat te lang in het water blijft liggen kan gaan rotten en daarmee de waterkwaliteit aantasten.

Visvoer is er in verschillende soorten. Zo is er droogvoer, diepvriesvoer en levend voer te krijgen. Met levend voer kan je tropische vissen verwennen. Er zijn zelfs vissen bij die een mooie kleur krijgen door het eten van levend voedsel. Denk hierbij aan voedsel zoals garnaaltjes, watervlooien of muggelarven.

Er is vandaag de dag prima uitgebalanceerd droogvoer te krijgen. Wissel dit voer af met levend voedsel en uw vis heeft een goed uitgebalaceerd dieet.

Naast voeding heeft u natuurlijk ook nog andere producten nodig voor uw vissen. Kijk daarom ook eens bij onze andere categorieën zoals decoratie, verlichting, filters en pompen of bodembedekking.

Koop uw visvoer daarom bij DierenwinkelXL. Indien u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het maken van uw online bestelling kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.