Uw winkelmand 0
  • Frontline - Combo Hond L

Frontline - Combo Hond L   4 + 2 pipetten


FRONTLINE Combo® is een combinatieproduct, dat naast fipronil, het actief bestanddeel van de reguliere Frontline®, ook (S)-methopreen bevat. Frontline Combo® biedt daarom een zeer complete bescherming van uw dier: het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam dankzij (S)-methopreen tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen er zich geen nieuwe vlooien ontwikkelen, en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van uw dier.

Voor honden van 20-40kg

Eigenschappen Frontline Combo:
- Doodt vlooien, teken en bijtende luisten en beschermt uw hond tegen herbesmetting door vlooien voor de duur van twee maanden en door teken gedurende één maand.
- Voorkomt dat de omgeving wordt besmet door onvolwassen vlooien.
- Zorgt gedurende acht weken ervoor dat de eieren, larven en poppen van vlooien zich niet kunnen ontwikkelen en de omgeving opnieuw besmet kan raken.
- Kan worden ingezet als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).
- Gedurende zes weken wordt de werkingsduur van Frontline Combo niet verkort door blootstelling aan water, mits dit niet gebeurt binnen twee dagen na toediening.

Contra-indicaties:
Frontline Combo niet toedienen aan puppies jonger dan acht weken oud en/of aan puppies die minder dan 2kg wegen. Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren. Niet gebruiken bij andere dieren dan honden.

Voorzorgsmaatregelen
Teken die reeds op de hond aanwezig zijn, dienen te worden verwijderd.

Omgeving
Om de kans op herbesmetting te verkleinen, raden wij u aan ook de omgeving te behandelen.

productcode 1344
EAN-code 8713942402482
€ 49,99
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Petlando - Hondenmand Schiefer Grijs
Petlando - Hondenmand Schiefer Grijs L
€ 109,00
Frontline - Combo Hond S
Frontline - Combo Hond S 4 + 2 pipetten
€ 36,95
Bikkel - Adult
Bikkel - Adult 4 x 10 kg (10% korting)
€ 53,96

 

 
Laatst bekeken
Frontline - Combo Hond L
Frontline - Combo Hond L
€ 49,99