Uw winkelmand 0

Maag en darm producten voor uw huisdier

7 producten

Bij DierenwinkelXL vindt u allerlei gezondheidsproducten voor uw huisdier. U vindt hier ons assortiment aan maag- en darmproducten.

In darmen zitten miljarden bacteriën, zowel goede als slechte bacteriën. Bevinden zich meer slechte dan goede bacteriën in de darmflora? Dan is de kans groot dat uw hond of kat ziektesymptomen, verschijnselen en/of klachten krijgt. De inname van minder gezonde voeding, bepaalde geneesmiddelen (bijv. toe te passen na een antibioticakuur) en stress zijn factoren die bijdragen aan een verstoord evenwicht in de darmflora. Vaak merkt u dit door spijsverteringsproblemen, moeheid en een minder goed functionerend afweersysteem. Een evenwichtige darmflora is van essentieel belang voor een normale darmwerking, een goed functionerend afweer- en immuunsysteem en een optimaal energieniveau.

sorteren
type
meerminder
merk
meerminder


Biofood Probiotica 500ml
Biofood Probiotica 500ml
Sanofor 500ml
Sanofor 500ml
Sanofor 2500ml
Sanofor 2500ml
Sanofor 5000ml
Sanofor 5000ml
Sanofor 1000ml
Sanofor 1000ml
Beaphar - Darmreiniger 200gr
Beaphar - Darmreiniger
Beaphar - Diarreeremmer 20st.
Beaphar - Diarreeremmer

 

 

Maag- en darmproducten voor uw huisdier kopen?

Bij DierenwinkelXL verkopen we producten die helpen de maag- en darmflora van uw huisdier op peil te houden. Een gezonde darmflora is van essentieel belang voor een goede weerstand en darmwerking. Advies nodig? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste product voor uw dier.

Het herkennen van maag- en darmproblemen bij uw dier
Vaak kunt u problemen aan de ontlasting van uw huisdier herkennen. Als de poep van bijvoorbeeld uw hond een andere kleur krijgt of enorm stinkt, dan is dat een teken dat er iets mis is met de dunne of dikke darm. Er is waarschijnlijk sprake van een darmontsteking wanneer de hond met zijn achterwerk over de grond heen en weer wrijft, abnormaal veel honger heeft en de vacht niet meer glanst. Ook winderigheid, vermagering en weinig drinken zijn symptomen van darmproblemen.

Drinken is zeer belangrijk. Naast het vocht wat nodig is voor het normale onderhoud verliest uw huisdier immers ook nog eens vocht in de vorm van braaksel en diarree. Het is raadzaam om vele malen per dag kleine beetjes te laten drinken.